Yrityslahjat ympäristöystävällisen ajattelun edistäjinä

Ihmiskunta on huomannut, että maapallon varat eivät ole ehtymättömiä, ja vallalle on tulemassa luontoystävällisempi ajattelutapa. Käsitteet kierrätys ja uusiokäyttö ovat arkea. Monet miettivät tarkkaan ennen kuin syöksyvät shoppailemaan, ja sattumanvaraisia ostoksia tehdään vähemmän. Sama koskee mainoslahjoja. Erityisesti nuorempi sukupolvi haluaa toimia ekologisesti ja suosii kierrätysmateriaaleista valmistettuja tuotteita, käsintehtyjä ja kotimaisia lahjoja.

Millaisia ympäristöystävälliset mainoslahjat sitten ovat?

Lyhyt vastaus on, että hyvin erilaisia. Esimerkkinä tekstiilituotteet: kierrätetystä muovista ja puuvillasta voidaan tehdä erittäin mukavia T-paitoja. Rapisevat maissikuidusta valmistetut tossupussit ovat kivoja ja kestäviä. Vehnäkuidusta saadaan muovimaista materiaalia, josta puolestaan voi tehdä monelaisia tuotteita kuten kuulakärkikyniä, aurinkolaseja, lounasrasioita, termosmukeja jne.

Vanhat autonrenkaat ovat nekin täysin kierrätettäviä. Niistä voidaan tehdä mahtavia luksustuotteita, lompakoita, korttikoteloita, matkalaukkuja, mutta myös urheilukasseja. Kahvinporoja käytetään  kynien materiaalina ja norsunkakasta tehdään paperia, josta puolestaan ​​valmistetaan lehtiöitä, logollisia muistilappuja ja piirustusvihkoja. Bambu kasvaa nopeasti ja siitä on helppo työstää kaikenlaista tavaraa kuten termospullojen kuoria, akkupankkeja, kaiuttimia ja kuulokkeita. Jopa kivijauheesta ja kulottuneesta heinästä voidaan tehdä hienoa paperia – luetteloa voisi jatkaa loputtomiin.

Luonnonmateriaalien käytön lisäksi koko tuotantoprosessia pyritään toteuttamaan ympäristöystävällisemmin. Yhä useammin mietitään myös kuljetusten pituutta. Joten - ehkä tulevaisuutemme ei olekaan niin synkkä?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Korttitasku omalla logolla on tyylikäs yrityslahja

Muutamia hyviä kikkoja tunnesiteen luomiseksi mainostuotteiden avulla