Mainoslahjoja ympäristöystävällisesti

 Yrityslahjoja ympäristöystävällisesti

Ympäristöystävälliset mainosvaatteet

Luontoa säästävät, kierrätettävät ja biohajoavat mainoslahjat ovat yhä enemmän in. Ihmiset ovat entistä ympäristötietoisempia, ja lahjojenkin halutaan ilmentävän omia arvoja. Liikelahjojen myyjät ovat reagoineet kysyntään, ja tarjolla on yhä enemmän ympäristöystävällisiä mainostuotteita.

Ekologisia mainoslahjoja tuotetaan kierrätetyistä materiaaleista tai luonnonmukaisista raaka-aineista, ne ovat kompostoituvia tai biohajoavia, niitä voidaan käyttää uudelleen tai ne hyödyntävät uusiutuvaa energiaa. 

Esimerkiksi brittibrändi Salvagen hupparit, puserot, t-paidat ja ostokassit syntyvät sataprosenttisesti kierrätetystä materiaalista. Pehmeä ja kestävä ekotekstiili valmistetaan kuidusta, jota saadaan kierrätetyistä muovipulloista ja tekstiiliteollisuuden luomupuuvillajäämistä. 

Maissitärkkelyksestä, sokeriruo'osta ja maniokista voidaan tehdä biohajoavia ja kompostoituvia mainostuotteita. Niistä valmistetaan muun muassa jumppapusseja ja sateenvaroja. Tarjolla on muistitikkuja, joissa on pahvista tai bambusta tehty biohajoava kuori.

Sukkia kudotaan maailman valtameristä kerätyistä hylätyistä kalaverkoista. Healthy Seas-sukissa verkot käsitellään nailoniksi ja yhdistetään luomusertifioituun puuvillaan. Kauniit ja kestävät “merisukat - Sea Socks” ovat siinäkin mielessä hieno lahjaidea, että samalla voi tuntea osallistuvansa merien suojeluun.

Myös uusiutuvien energialähteiden käyttö on ympäristöteko. Aurinkopaneelista energiansa ammentavalla repulla voi ladata kaikki laitteet missä tahansa erämaassa.

Edellämainitut ovat vain muutamia esimerkkejä siitä, miten yritys voi ottaa maapallon resurssit huomioon valitessaan lahjoja asiakkailleen ja kumppaneilleen ja samalla välittää itsestään ympäristöystävällistä kuvaa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityslahjat ympäristöystävällisen ajattelun edistäjinä

Korttitasku omalla logolla on tyylikäs yrityslahja

Muutamia hyviä kikkoja tunnesiteen luomiseksi mainostuotteiden avulla