Millainen liikelahja auttaa bisnestäsi kasvamaan


Tiesitkö, että 88% lahjojen saajista muistaa mainostuotteesta mainostajan logon tai viestin ja että 83% ihmisistä haluaa saada liike- ja mainoslahjoja?

Mainoslahjaa mietittäessä on hyvä tarkastella itse tuotetta - onko se meidän näköisemme? Välittääkö tuote arvojamme? Hyvästä mainoslahjasta voi poistaa logon tai viestin ja siitä huolimatta tuote kertoo, millaisen yrityksen liikelahja se on.
Jotta bisneksesi kasvaisi, mainoslahjan on oltava ainutlaatuinen, eli oikea lahja oikealle henkilölle. Tällä hetkellä suositaan ympäristöystävällisiä, käytännöllisiä, innovatiivisia ja kotimaisia ​​yrityslahjoja sekä räätälöityjä ​​erikoisratkaisuja. Tuotteiden käytettävyys ja näkyvyys ovat tärkeitä näkökohtia.Vanhoja, ja hyväksi havaittujakaan ei kannata unohtaa. Brändin visuaalista näkyvyyttä lisäävät parhaiten:
  • kalenterit, 


Kommentit

  1. Meille on tärkeää, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä ja onnellisia, ja heidän palautteensa puolestaan lisää omaa motivaatiotamme. Mainoslahja kannattaa valita huolellisesti ja harkiten, silloin lahjan antaja iloitsee melkein yhtä paljon kuin lahjan saaja.

    Kerromme rehellisesti, jos emme suosittele mainostuotetta, jonka pelkäämme voivan vahingoittaa tuotemerkkiäsi. Tarjoamme sinulle yrityksesi imagon ja tavoitteiden kannalta vain sopivimpia mainoslahjoja.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Korttitasku omalla logolla on tyylikäs yrityslahja

Muutamia hyviä kikkoja tunnesiteen luomiseksi mainostuotteiden avulla

Yrityslahjat ympäristöystävällisen ajattelun edistäjinä