Mainoslahjatrendit ovat nopeassa muutoksessa


Oletko löytänyt itsesi ajattelemasta, että antamalla tai käyttämällä mainoslahjoja saastutat maailmaa? Saajat yleensä käyttävät tarpeellisia mainostuotteita, kuten kahvimukeja tai juomapulloja. On kuitenkin väistämättä suuri määrä lahjoja, joita tuotetaan liikaa tai joita ei koskaan käytetä. Se on johtanut siihen, että monet markkinoijat, henkilöstöjohtajat, virkamiehet ja yritykset ovat luopuneet mainoslahjojen antamisesta. Ei ole epäilystäkään siitä, että mainostuotteet toimivat, sen ovat osoittaneet maailmanlaajuiset markkinointitutkimukset ja pitkäaikainen kokemus. Mutta ne ovat tuotteita, joita ei välttämättä tarvitsisi hankkia, ilmankin pärjää.

ONNEKSI VIIME VUOSINA MAINOSLAHJA-ALALLA ON NÄKYNYT MUUTOKSEN MERKKEJA! 

Lahjat ovat muuttuneet henkilökohtaisemmiksi ja käytännöllisemmiksi. Enää ei tuoteta massiivisia määriä yhdenlaisia liikelahjoja, joista suurin osa jää todennäköisesti varastoon seisomaan. Nykyaikainen tiedonkeruu ja -analyysi mahdollistavat yksilöityjen ​​lahjojen tarjoamisen asiakkaille. 3D-tulostimien ansiosta juuri se on lähitulevaisuuden nouseva mainoslahjatrendi.

KIERRÄTYSMATERIAALISTA TEHDYT LAHJAT OVAT YHÄ SUOSITUMPIA

Uusien materiaalien käyttöönoton myötä mainostuotteet voivat olla biohajoavia tai ne valmistetaan kierrätysmateriaaleista. Globalisaation ansiosta sekä mainoslahjojen tarjoajat että saajat ovat muuttuneet tiedostaviksi, yhä enemmän haetaan FairTrade-tuotteita tai kierrätysmateriaaleista valmistettuja mainoslahjoja.


MITEN MUOVILLA VOISI PARANTAA ELÄMÄNLAATUJA? 

Esimerkiksi kierrättämällä tavallisia muovipulloja: ne jauhetaan pieniksi rakeiksi ja työstetään uusiksi tuotteiksi. Muovin kierrätyksellä säästämme 75–80 % fossiilisista polttoaineista. Mainoslahjojen valmistaminen uusiomuovista vähentää hiilidioksidipäästöjä 70 %, niiden tuotannossa käytetään 90 % vähemmän vettä eikä kierrätetty muovipullo päädy valtameriin. Lisäksi kierrätys luo kaikkialla maailmassa uusia työpaikkoja. Se on asia, mistä puhutaan vielä vähän. Jo näiden syiden luulisi olevan riittävän vakuuttavia, jotta uusien muovituotteiden sijasta käytettäisiin uusiomateriaalista tehtyjä mainostuotteita. 

Mainoslahjapiireissä ajatellaan yhä enemmän, miten maailmaa voisi säästää ja miten siitä tulisi parempi paikka lahjojen avulla. Sellaisia voivat olla esimerkiksi hyväntekeväisyyttä ja erilaisia ​​voittoa tavoittelemattomia järjestöjä tukevat liikelahjat tai saastumista vähentävät mainoslahjat.

YKSI HYVÄ TAPA VÄHENTÄÄ KULUTUSTA ON KÄYTTÄÄ UUSIOMATERIAALEISTA TEHTYJÄ LIIKELAHJOJA

Esimerkiksi korkealaatuisesta ECONYL®-materiaalista tehtyt mainossukat. Sukat kudotaan maailman valtameristä kerätyistä verkoista tehdystä kierrätysnailonista, joka muuten vaarantaisi kalojen ja muiden merieläinten elämän. Näitä ​​sukkia ostamalla autat Healthy Seas - järjestöä kierrättämään vaarallisia nailonverkkoja ja osallistut samalla maailman pelastamiseen.



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityslahjat ympäristöystävällisen ajattelun edistäjinä

Korttitasku omalla logolla on tyylikäs yrityslahja

Muutamia hyviä kikkoja tunnesiteen luomiseksi mainostuotteiden avulla